Mijn Account     Winkelwagen     Afrekenen
  • nl
  • en
Toko 4 All Logo
Klaar met winkelen?
0 items - 0,00
Gratis levering bij bestellingen boven de €75,-
(tot 25 kilo, alleen Nederland)

Product Categorieën

15 mei 2017     Evenement
Philippine Independence Day

Ook dit jaar zal er op 3 Juni 2017 weer een Philippine Independence Day zijn in Spaarnwoude Park. Deze dag staat jaarlijks in het teken van de Filipijnse onafhankelijkheid en wordt groots gevierd met veel optredens. Op deze dag kleurt spaarnwoude park even filipijns en kunt u heerlijk winkelen en picknicken in het grootste open lucht evenement voor de Filipijnse gemeenschap.

Meer lezen →
30 mrt 2017     Verzenden & Tarieven
Tarieven per 4 Mei 2017

Nieuwe bezorg tarieven

Tarieven per 4 Mei 2017

Per 4 mei 2017 hebben wij een minimum bedrag ingesteld voor de online bestellingen van € 15,- De verzendkosten hiervan zijn € 5,95 Indien u meer dan € 75,- besteld dan is de verzending gratis met een maximum gewicht van 25 kilo (Gratis verzending is alleen voor Nederland en met uitzondering van verse pre-order producten en Lyca TV producten).

 

Meer lezen →
12 mrt 2017     Feestdagen
Paas Actie 10% korting op uw bestelling!

Paas eieren zoeken voor korting doe je bij Toko 4 All, zoek de letters, maak het woord en ontvang uw korting bij het afrekenen!

Paas Actie

Maart / April  2017 staat in het teken van Pasen. Toko 4 All heeft een leuke actie bedacht. Vanaf 12 maart kun je op onze site paaseieren zoeken. Deze eieren hebben allemaal een letter en samen vormen deze letters een woord. Als je de letters hebt gevonden dan kun je bij de product omschrijving een tip vinden. Maak van deze letters het woord wat wij zoeken en voer deze in als coupon code voor 10% korting* bij het afrekenen.

Veel zoek plezier en natuurlijk Vrolijk Pasen!

Meer lezen →

Hier zijn de resultaten van de eerste ronde van de bowling league 2017

Meer lezen →
5 mrt 2017     Video

Meer lezen →
26 feb 2017     Video

Meer lezen →
19 feb 2017     Video

Meer lezen →
12 feb 2017     Video

Meer lezen →
9 feb 2017     Verzenden & Tarieven
Bezorgopties

Vanaf nu kunnen onze klanten gebruik maken van nog meer mogelijkheden om de bestellingen te laten leveren. Met deze pagina willen wij graag uitleggen wat de mogelijkheden zijn en wat het inhoud. Deze opties zijn overigens alleen van toepassing voor levering in Nederland. Bezorging vind plaats met PostNL.

Meer lezen →
5 feb 2017     Video

Meer lezen →
5 feb 2017     Video

Meer lezen →
5 dec 2016     Nieuws
Betaalmethoden

Wij van Toko 4 All zijn continue bezig de service en kwaliteit te verbeteren op onze site. Naast onze zeer gewaardeerde service willen wij het voor onze klanten ook steeds makkelijker maken om de bestellingen gemakkelijk te kunnen betalen. Aangezien wij inmiddels veel betaal methoden op onze site ter beschikking hebben willen wij het even voor u op een rij zetten.

Meer lezen →
7 nov 2016     Recepten

caldereta

Meer lezen →
24 okt 2016     Ingrediënten
Varkens net

Varkens net is het vlies dat om de ingewanden van het varken zit.

Varkens net

Varkens net is een wit vlies met vet aderen doorregen. Het is een vlies dat om de ingewanden heen zit.

Meer lezen →
17 okt 2016     Ingrediënten
Cassave

Cassave is een eetbare wortelknol met een donker bruine ruw vel en wit vlees. Het basis product voor tapioca meel

Cassave

Cassave ook wel cassava of maniok genoemd, is van oorsprong een Zuid-Amerikaanse savanneplant.

Meer lezen →
7 okt 2016     Recepten

pancit-palabok-recept

Meer lezen →
27 sep 2016     Ingrediënten
Gezouten zwarte bonen

Gezouten zwarte bonen zijn gefermenteerde sojabonen. Lekker als ingrediënt in diverse schotels.

Gezouten Zwarte Bonen

Deze bonen zijn gezouten en worden laten gefermenteerd. Door dit proces worden de zwarte soja bonen zacht maar wel iets droger.

Meer lezen →
20 sep 2016     Ingrediënten
Bitter melon

Bitter melon, ook Sopropo of Ampalaya genoemd is familie van de bij ons bekende komkommer, alleen dan wel bitterder dan komkommer.

Bitter Melon

Bittere meloen is een kleine groene komkommer soort met een gerimpelde huid en een typisch bittere smaak.

Meer lezen →
13 sep 2016     Ingrediënten
Taugé

Taugé, is de ontkiemde groene mungboon die bij iedereen wel bekend is.  De kiemen kunnen rauw den wel verhit gegeten worden.

Taugé

Tauge is een typische kiemgroente. Het is de de eerste stengel die uit de mungboon groeit. Men laat de mungboon eerst ontkiemen in water laat het daarna 4 uur in de zon staan.

Meer lezen →
6 sep 2016     Ingrediënten
Bananen Bloesem

Bananen Bloesem

De bananen bloesem is de bloem van de bananenplant en komt oorspronkelijk uit het Andes gebergte van Colombia. De bananenbloem is een grote, donkere paars-rode bloem die onderaan een tros bananen groeit.

Meer lezen →
5 sep 2016     Evenement
Uitslag Bowling Competitie ronde 3

Wij willen iedereen bedanken die heeft mee gewerkt aan deze gezellige avond. Het was een succes en wij hopen jullie allemaal weer te zien op 6 November a.s.

Aanmelden svp wel weer op rowena@toko4all.nl , aantal banen zijn beperkt dus vol=vol. Iedereen kan nog gewoon deelnemen aan de competitie.

Sommige teams hadden 4 wedstrijden gespeeld sommige maar 3. Ik heb van alle spelers de 3 hoogste scores genomen van alle wedstrijden en verwerkt in een gemiddelde score per speler.

Meer lezen →
30 aug 2016     Ingrediënten
Bamboe Scheuten

Bamboe Scheuten

De bamboe scheut is de jonge uitloper van de bamboe plant. Bamboe is een stevig soort gras die in de Aziatische landen voor veel doeleinden gebruikt wordt.

Meer lezen →
23 aug 2016     Ingrediënten
Bagoong Pasta

Bagoong pasta

Bagoong is de zoute, gefermenteerde garnalen of vis paste die vaak wordt gebruikt as een smaakmaker in Filipijnse gerechten. Bagoong is een begrip in de Filipijnse keuken. Garnalenpasta’s worden al eeuwenlang in Zuidoost-Azië en Zuid-China gemaakt.  

Meer lezen →
11 aug 2016     Ingrediënten
Aziatische Aubergine

Aziatische Aubergine

De Aziatische aubergine laat zich makkelijk onderscheiden door zijn violet kleur en zijn lange slanke uiterlijk. De aziatische aubergines zijn rijker en dieper van smaak, het vrucht vlees is roomwit met een kleine hoeveelheid zaden.

Meer lezen →
9 aug 2016     Producten
Touch Of Love Soaps

Touch Of Love Soaps

Touch Of Love Soaps zijn gemaakt van rauwe producten van een zeer goede versheid en kwaliteit. TOLS zeep producten zijn voortgekomen uit de inspiratie van liefde, werk, kunst, traditie en wetenschap. De zeep van TOLS wordt gemaakt van echte olie, fruit, groente, bonen en andere botanische ingrediënten. Deze ingrediënten zijn met zorg gekozen uit het beste wat moeder natuur ons te bieden heeft om ons lichaam te verzorgen en toxine vrij te maken.

Meer lezen →
9 aug 2016     Ingrediënten
Annato zaadjes

Annato Zaadjes

Annato zaadjes ook wel Atsuente genoemd in de Filipijnen worden gebruikt als natuurlijk kleurmiddel voor gerechten.

Meer lezen →
7 aug 2016     Food
De culinaire keuken van de Filipijnen deel 2

Regional gerechten en hun identiteit

Zoals al eerder verteld in mijn vorige artikel is de Filipijnen opgedeeld in verschillende regio’s met ieder zijn eigen identiteit. De inwoners van de regio’s zijn allemaal trost op hun eigen identiteit en willen deze dan ook van generatie op generatie laten overgaan. De Filipijnse keuken wordt heel erg beïnvloed per regio door de beschikbare grondstoffen. Zo is er op de ruim 7000 eilanden wel in elke regio een eigen benadering te vinden van een receptuur.

Meer lezen →
14 jun 2016     Food
De culinaire keuken van de Filipijnen deel 1

Wat is de Filipijnse keuken?

 

De Filipijnse keuken is door de eeuwen heen beïnvloed door de verschillen kolonies die invloed hebben gehad op de Filipijnse cultuur en geschiedenis, maar wat is nu eigenlijk de Filipijnse keuken?

Meer lezen →