Mijn Account     Winkelwagen     Afrekenen
  • nl
  • en
Toko 4 All Logo
Klaar met winkelen?
0 items - 0,00
Gratis levering bij bestellingen boven de €75,-
(tot 25 kilo, alleen Nederland)

Product Categorieën

Inspiratie nodig?

Voor inspirerende recepten en andere leuke extra's ga je naar de Inspiratie pagina!

Ga naar Inspiratie →


Privacy en cookieverklaring

1. Privacyverklaring

My Little Philippines V.O.F. is verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens op de websites toko4all.nl en phil4you.nl. Wij beheren die gegevens vanuit ons kantoor in Wateringen op Linnewever 40.

Wanneer u onze services gebruikt, vertrouwt u ons uw gegevens toe. Wij begrijpen dat dit een grote verantwoordelijkheid is en werken er hard aan om uw gegevens te beschermen. Deze privacy- en cookieverklaring is bedoeld om u inzicht te geven in de gegevens die we verzamelen, waarom we deze verzamelen en hoe u deze gegevens kunt updaten en laten verwijderen.

Als u vragen heeft over deze privacy- en cookieverklaring of gegevens wilt inzien, aanpassen of verwijderen, kunt u contact opnemen met René Zuidwijk via het e-mailadres rene@toko4all.nl.

Privacy- en cookieverklaring is laatst bijgewerkt op 17 mei 2018.

1.1. Gegevensverwerking bij primaire services

1.1.1. Welke persoonsgegevens My Little Philippines verwerkt
Bij Toko 4 All verkopen en leveren wij Aziatische producten. Wanneer u onze services gebruikt, verstrekt u persoonsgegevens die wij nodig hebben om uw betaling te ontvangen, uw bestelling op uw adres te leveren en klantenservice te bieden. U ontvangt bijvoorbeeld een betalingsbevestiging per e-mail en we staan u telefonisch te woord als een levering vertraagt of als er een probleem met een product is. De persoonsgegevens die wij voor deze primaire services van u verzamelen zijn:

• Voor- en achternaam
• Adresgegevens
• Betaalgegevens
• E-mailadres
• Telefoonnummer
• Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie

Wij hebben niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar zonder toestemming van hun ouders of voogden. Als u ervan overtuigd bent dat wij die gegevens zonder uw toestemming hebben verzameld, neemt u dan contact met ons op. Dan verwijderen wij die gegevens.

1.1.2. Hoe lang My Little Philippines de persoonsgegevens bewaart
De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, bewaren wij minimaal zeven jaar op beveiligde servers. Wij zijn volgens de wet verplicht tot deze bewaartermijn voor de raadpleegbaarheid en controleerbaarheid van onze bedrijfsadministratie. Na zeven jaar blijven uw gegevens op onze beveiligde servers gearchiveerd voor hetzelfde doel. U heeft echter het recht om uw gegevens te laten verwijderen.

1.1.3. Derden met wie My Little Philippines de persoonsgegevens deelt

Bezorgdienst MyParcel
Wij geven opdracht aan de bezorgdienst MyParcel om uw bestelling te leveren. We delen hiervoor uw persoonsgegevens. We hebben een verwerkersovereenkomst afgesloten die vastlegt wat ieders verantwoordelijkheden zijn bij het beschermen van uw gegevens. Zo waarborgen wij uw privacy.

Betaaldienst Sisow
De betaaldienst Sisow handelt uw online betaling af. Wij sluiten geen verwerkingsovereenkomst met Sisow af. Zij zijn namelijk wettelijk eindverantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonsgegevens die u bij betaling invoert. Hierdoor zijn hun eigen algemene voorwaarden op u van toepassing.

Webhosting-dienst
Wij geven opdracht aan het webbureau WebGiants om onze website te hosten. Zij zorgen ervoor dat persoonsgegevens via een veilige verbinding worden opgeslagen op beveiligde servers. Zij zijn ook verwerkers van uw gegevens en hebben een verwerkersovereenkomst met ons afgesloten.

Overheidsinstanties bij wettelijke verplichting
Als er een eventuele wettelijke verplichting is, delen we uw persoonsgegevens met overheidsinstanties. Denk aan een belastinginspecteur die op grond van artikel 47 van de Algemene wet inzake rijksbelastingen alle gegevens kan opeisen die nodig zijn voor het heffen van belastingen.

1.2. Gegevensverwerking bij accountregistratie

1.2.1. Welke persoonsgegevens My Little Philippines verwerkt
Wanneer u een account aanmaakt, verstrekt u persoonsgegevens. U kunt zelf kiezen of u dat doet. Met een account kunt u uw aankoopgeschiedenis bijhouden. Ook versnelt u het bestelproces voor uzelf als u van tevoren uw verzend- en factuurgegevens in uw account invult. De persoonsgegevens die wij hiermee kunnen verzamelen zijn:

• Gebruikersnaam
• Wachtwoord
• Voor- en achternaam
• Adresgegevens
• E-mailadres
• Telefoonnummer

1.2.2. Hoe lang My Little Philippines de persoonsgegevens bewaart
U heeft zelf de mogelijkheid om uw gegevens in te zien en aan te passen. U kunt ook altijd aan ons een verzoek doen om uw account te verwijderen.

1.3. Gegevensverwerking bij chatservice

1.3.1. Gegevensverwerking alleen bij expliciete toestemming
De chatapplicatie op onze website is van de leverancier Tawk.to. Deze applicatie activeert alleen als u daar expliciet toestemming voor geeft via onze cookiemelding. Deze maatregel nemen wij uit voorzorg om standaard uw privacy te waarborgen. Wanneer u de applicatie aanzet, verzamelt deze namelijk automatisch gegevens. De chatapplicatie kunt u op elk moment aan- of uitzetten via onze cookiemelding.

1.3.2. Welke persoonsgegevens My Little Philippines verwerkt
Wanneer u onze chatapplicatie gebruikt, verstrekt u persoonsgegevens en bouwt u een chatgeschiedenis met ons op. Deze raadplegen wij als dit nodig is om u goede klantenservice te bieden. Ook laat de chatapplicatie ons zien op welke pagina van de website u bent en in welk land u zich bevindt, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. De persoonsgegevens die wij van u verzamelen zijn:

• Naam
• E-mailadres
• Locatiegegevens
• Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie

U kunt op de databeschermingsinformatiepagina van Tawk.to lezen wat zij doen om de privacy van gebruikers te waarborgen.

1.3.3. Hoe lang My Little Philippines de persoonsgegevens bewaart
De chatgeschiedenis die u bij ons opbouwt bewaren wij voor onbepaalde tijd, zodat we bij toekomstige chatverzoeken eventueel informatie uit vorige gesprekken kunnen raadplegen. U heeft echter het recht om uw gegevens te laten verwijderen.

1.4. Gegevensverwerking voor webstatistieken

1.4.1. Welk type persoonsgegevens My Little Philippines verwerkt
Wij gebruiken de webanalysetool Google Analytics om webstatistieken over onze bezoekers te verzamelen. Dit helpt ons begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken en hoe we deze kunnen verbeteren. We verzamelen standaard alleen geanonimiseerde gegevens. Hierdoor blijft u anoniem en mogen wij webstatistieken verzamelen zonder expliciet toestemming. De anonieme persoonsgegevens die we van u verzamelen zijn:

• Een anoniem IP-adres
• Een anoniem ID voor uw browser

Wij hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld volgens de eisen van Autoriteit Persoonsgegevens. Dit houdt onder andere in dat we een verwerkingsovereenkomst met Google hebben afgesloten. Voor uw privacy anonimiseren we IP-adressen zodat we geen exacte locatie kunnen herleiden.

1.4.2. Hoe lang My Little Philippines de persoonsgegevens bewaart
Google Analytics wijst een ID toe aan uw browser om u als dezelfde bezoeker te herkennen wanneer u meer dan eens onze website bezoekt. Dit is essentieel voor de opbouw van webstatistieken. Dit ID is anoniem, maar wel een persoonsgegeven. Daarom laten wij dit ID automatisch verwijderen na 14 maanden.

1.5. Gegevensverwerking voor advertenties

1.5.1. Adverteren via Facebook en Google
Wij adverteren op Facebook, Google en andere websites die advertentieruimte verhuren aan Google. U kunt op hun websites en apps daarom mogelijk een advertentie van ons zien. Standaard hoeven wij als adverteerder niet zelf toestemming van u te vragen. Hier geeft u namelijk al toestemming voor als u bij het aanmaken van een Facebook- of Google-account gebruiksvoorwaarden accepteert.

1.5.2. Advertentievoorkeuren bij Facebook en Google
Als u een Facebook-account of Google-account heeft, dan kunt u bij uw accountinstellingen uw advertentievoorkeuren beheren. Daar ziet u welke demografische kenmerken en interessegebieden u van uzelf zichtbaar maakt voor adverteerders. Als wij als adverteerder een advertentie willen serveren, selecteren wij kenmerken die het beste onze doelgroep beschrijven. Komen deze overeen met uw interesses, dan kan het zomaar zo zijn dat u onze advertentie te zien krijgt.

1.5.3. Verwerking alleen bij expliciete toestemming
Tot zo ver hoeven wij geen toestemming van u te vragen voor onze advertenties. Zodra wij echter uw advertentievoorkeuren willen combineren met de webstatistieken die we verzamelen van uw bezoek aan onze website, dan mogen wij dit alleen als u daar expliciet toestemming voor geeft. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een advertentie aan u laten zien nadat u op onze website bent geweest. Die toestemming kunt u altijd aan- of uitzetten via onze cookiemelding.

1.5.4. Welke persoonsgegevens My Little Philippines verwerkt
Wij kunnen met het adverteren nooit individuele personen herkennen of gegevens herleiden tot een persoon. Alle gegevens zijn anoniem. De anonieme persoonsgegevens die wij van u verzamelen zijn:

• Een anoniem ID voor uw browser
• Anonieme demografische gegevens en interesses die u verstrekt in uw Google-account
• Anonieme demografische gegevens en interesses die u verstrekt in uw Facebook-account

1.5.5. Hoe lang My Little Philippines de persoonsgegevens bewaart
Na 14 maanden verwijderen we het anoniem ID van uw browser. Hierdoor zijn de verzamelde webstatistieken niet meer te herleiden naar een browser.

1.6. Beveiliging van uw gegevens

1.6.1. Hoe My Little Philippines persoonsgegevens beveiligt
Wij zijn ons er sterk van bewust dat u ons uw gegevens toevertrouwt en dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben om die te beschermen. We hebben verschillende maatregelen genomen om misbruik, verlies en onbevoegde toegang tegen te gaan. Met deze maatregelen beveiligen wij uw gegevens:

• Onze servers en apparaten zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
• We versturen gegevens alleen via een beveiligde SSL-internetverbinding. Dit kunt u in de adresbalk zien aan ‘https’ en het hangslotje.
• Toegang tot persoonsgegevens is beveiligd met een sterk wachtwoord.
• Toegang tot ons wifi-netwerk is beveiligd met een sterk wachtwoord.
• Onze e-mailserver is beveiligd met het STARTTLS-mechanisme
• DKIM en SPF zijn internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
• We hebben verwerkersovereenkomsten afgesloten met onze zakenpartners.

Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen van misbruik zijn, neem dan contact met ons op.

1.7. Gegevens inzien, corrigeren, overdragen of verwijderen

1.7.1. Waar u recht op heeft
U staat volledig in uw recht als u uw persoonsgegevens bij ons wilt inzien, laten aanpassen of verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek indienen. U kunt ook een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een andere door u genoemde organisatie te sturen.

Als u voorheen heeft ingestemd met de verwerking van specifieke gegevens, kunt u op elk moment die toestemming weer intrekken via onze cookiemelding. Als u bezwaar heeft tegen de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u met ons contact opnemen. We wijzen u ook op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

1.7.2. Hoe u een verzoek indient
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering en gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of een bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar René Zuidwijk via het e-mailadres rene@toko4all.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

2. Cookieverklaring

2.1. Over cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Volgens de wet mogen wij direct cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door services of embeds van derden die in onze webshop worden weergegeven.

2.1.1. Noodzakelijke cookies
Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

2.1.2. Cookies voor chatservice
De chatapplicatie van Tawk.to plaatst cookies die ervoor zorgen dat we u bij uw volgende bezoek kunnen herkennen als dezelfde bezoeker. Zo bouwen we een chatgeschiedenis op die we kunnen raadplegen als u via de chatapplicatie contact met ons opneemt. Ook zorgen de cookies ervoor dat we kunnen zien op welke pagina u zich bevindt, zodat we u betere kunnen helpen.

2.1.3. Cookies voor webstatistiek
Google Analytics plaatst statistiek-cookies om geanonimiseerde statistieken van gebruikers te verzamelen en te rapporteren. Dit helpt ons begrijpen hoe bezoekers onze website gebruiken en hoe we deze kunnen verbeteren. We verzamelen geen persoonsgegevens die tot u als individu te herleiden zijn. Zelfs uw IP-adres hebben wij geanonimiseerd om uw privacy te waarborgen.

2.1.4. Cookies voor advertenties
Wij adverteren op Facebook, Google en websites die advertentieruimte verhuren aan Google. Met uw toestemming plaatsen wij advertentiecookies in uw browser waarmee we uw anonieme webstatistieken kunnen verzamelen en gebruiken om advertenties aan u te laten zien op Facebook, Google en andere websites.

2.2. Cookie-instellingen beheren

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt altijd uw toestemming weer aanpassen of intrekken via de cookie-instellingen.

U kunt u ook afmelden voor cookies van alle websites door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat (Chrome, Internet Explorer, Edge, Firefox en Safari). Daarnaast kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Als u deze cookies in uw browser uitzet, kunt u niet meer van alle functionaliteiten van de website gebruik maken. Het kan daardoor gebeuren dat de beleving van de site tegenvalt.

3. Wijzigingen in de privacy- & cookieverklaring

We behouden ons het recht voor deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. In de cookiemelding vindt vindt u echter altijd de meest recente versie. We raden u daarom aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd.



Privacy Voorkeuren

Web statistics

We gebruiken de webanalysetool Google Analytics om statistieken over onze bezoekers te verzamelen. Dit helpt ons begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken en hoe we deze kunnen verbeteren. We verzamelen alleen geanonimiseerde gegevens. Hierdoor bent u anoniem en mogen wij statistieken verzamelen zonder expliciete toestemming.

statistics

Chatservice

Wij chatten graag met klanten om ze snel te helpen. Onze chatapplicatie plaatst wel cookies om u te herkennen als u vaker komt en verzamelt een beetje statistiek. Als u dat niet erg vindt, zet u hier onze chatapplicatie aan.

chat

Advertisements

Advertenties. Niemand houdt ervan. Maar wij zijn blij als u ons af en toe ziet staan op andere websites. Mogen wij u een advertentie laten zien na uw bezoek? Die vertonen wij op Facebook, Google of websites met advertentieruimte.

advertising

0