Wat is lyca tv ?Lyca TV Filipijnen, is een service die aangeboden wordt door Lyca. Geniet van verschillende tv kanalen uit de Filipijnen in HD kwaliteit voor een betaalbaar bedrag per maand.

Lyca TV Filipijnen

Het beste in wereldwijde entertainment, nu verkrijgbaar in je eigen huiskamer. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven wat er in de Filipijnen gebeurt op het gebied van nieuws, shows en drama series? Met Lyca Tv heb je de grootste internationale entertainment leverancier nu binnen handbereik. Lyca Tv brengt je de leukste en meest favoriete tv kanalen overal en altijd op verschillende systemen met één enkel abonnement. Je kunt nu online kijken in welke kamer dan ook en blijf eindeloos verbonden. Jou kanaal, jou keuze.

Lyca TV Pakketten

Lyca Tv biedt van de Filipijnse tv 1 pakket aan. Het basis pakket. Het basis pakket heeft geen Media box nodig en is afspeelbaar uitsluiten op mobiele systemen of pc's. Het basis pakket is ook met een media box verkrijgbaar en geeft de mogelijkheid om zelfs in een 4K kwaliteit op je tv af te spelen.

Basis Pakket: € 11,- per maand of € 129,- per jaar (incl. Media box)

GMA Pinoy TVGMA Life TVGMA News TV International Kapatid TV5Aksyon TV