Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Kembang Goyang bloem vorm 5 cm
Kembang Goyang bloem vorm 5 cm

Kembang Goyang bloem vorm 5 cm

€3,95
Incl. btw

Kembang Goyang bloem vorm met een diameter van circa 5 a 6 cm is een bak hulpmiddel om de typisch gefrituurde Indonesische koekjes te maken.

Niet op voorraad (Levertijd:Neem contact met ons op)

Kembang Goyang bloem vorm

Dit hulpmiddel is special voor het maken van dit traditioneel Indonesisch koekje. De bloem vorm heeft een diameter van circa 7 cm en is gemaakt van gietijzer. De steel inclusief houten handgreep circa 30 cm. Deze vorm verhit je eerst in de olie en vervolgens doop je de hete vorm in het beslag. Vervolgens hang je de vorm weer in de olie en schut je het beslag los van je vorm. De koekjes worden vervolgens in de olie verder drijvend gebakken. Dompel de vorm niet helemaal in het beslag zodat de bovenkant schoon blijft anders laat het koekje niet makkelijk los. Na gebruik de vorm invetten en opbergen

Recept:

  • 200 gr rijstmeel
  • 1 heel ei
  • 1 gr zout
  • 35 gr kristal suiker
  • 200 ml kokosmelk
  • frituur olie

Bereidingswijze:

  • Meng de rijstmeel, een losgeklopt ei, zout, suiker en de kokosmelk
  • Goed gladroeren met een garde
  • Verhit ondertussen de olie en verhit de vorm in de olie
  • Dompel de hete vorm in het beslag en dompel hem daarna in de olie
  • Schut het koekje in de olie los en bak hem verder af

 

Ook bekend als: Kuih Ros, Kue Kembang Goyang
Land van herkomst: Indonesië
Merk:
Code: 061602-5
Inhoud: 1 st. 5 a 6 cm

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »