Potloden project - You can be a hero van start!
18 nov. 2022

Doneer nu vanaf slechts € 10,- een setje potloden met puntenslijper aan 1 van de 400 kinderen op de Bulbugan Elementary School in Mindoro
Ontdek de Filipijnse keuken bij DAARZO
9 nov. 2022

Op 26 november en 3 december willen wij u kennis laten maken tijdens een gezellige thema-avond, met onze Papa Dolfo Silogan Menu’s
Hotpot, wat is het en hoe werkt het?
18 feb. 2022

In dit artikel zullen wij ingaan op het artikel de Hotpot. wat is het en waarvoor kun je het gebruiken?
Verzend tarieven gewijzigd per 3 Januari 2022
2 jan. 2021
Express Service Diepvries
23 nov. 2021

Express Service Diepvries is een service waarbij wij u de mogelijkheid geven om diepvries producten te bestellen.
Recept: Adobo gebakken rijst met boerenkoolchips
24 jul. 2021

Adobo gebakken rijst met boerenkoolchips is een gebakken rijst variant met de smaak van Adobo in combinatie met de bladeren van boerenkool
Dahon Ng Sili
24 jul. 2021

Dahon Ng Sili zijn de blaadjes van de pepertjes, deze worden in diverse gerechten in de Filipijnse keuken gebruikt
Amerikaanse Cheetos
17 jul. 2021

Amerikaanse cheetos zijn al jaren één van de best verkopende producten op onze site. Maar waarom is deze zo special?
Pepers
17 jul. 2021

Pepers zijn er in vele soorten en maten. Zo kent men in de Filipijnen de bekende Siling Labuyo (bird's eyes chillies), of de gewone lange rode of groene pepers die bekend zijn onder de naam Siling Mahaba.
Recept: Sinigang sa Bayabas
16 jul. 2021

Sinigang is een Filipijns gerecht dat bestaat uit vlees of vis dat met groente wordt gestoofd in een zure bouillon. De bouillon heeft vaak een basis van water wat over blijft bij het wassen van rijst. De sinigang is een zeer goede combinatie met witte rijst. In de Filipijnen wordt dit inheemse gerecht als nationale schotel van de Filipijnen beschouwd.
Aanpassing voorwaarden Post NL
16 jul. 2021

Per 1 Juli heeft Post NL een aantal aanpassingen doorgevoerd in hun voorwaarden. Wat dit betekend voor u als klant vertellen wij hier.
Chicharon
16 jul. 2021

Chicharon Knabbel Spek is een heerlijk snack voor tussendoor of in combinatie met een rijsttafel
Chayote
16 jul. 2021
Waarom verzendkosten?
2 jan. 2021
Varkens net
18 mei 2020
Cassave
18 mei 2020

Cassave is een eetbare wortelknol met een donker bruine ruw vel en wit vlees. Het basis product voor tapioca meel
Gezouten zwarte bonen
18 mei 2020

Gezouten zwarte bonen zijn gefermenteerde sojabonen. Lekker als ingrediënt in diverse schotels.
Bitter melon
18 mei 2020

Bitter melon, ook Sopropo of Ampalaya genoemd is familie van de bij ons bekende komkommer, alleen dan wel bitterder dan komkommer.
Taugé
18 mei 2020

Taugé, is de ontkiemde groene mungboon die bij iedereen wel bekend is. De kiemen kunnen rauw den wel verhit gegeten worden.
Bananen Bloesem
18 mei 2020

De bananen bloesem is de bloem van de bananenplant en komt oorspronkelijk uit het Andes gebergte van Colombia. De bananenbloem is een grote, donkere paars-rode bloem die onderaan een tros bananen groeit.
Bamboe Scheuten
18 mei 2020

De bamboe scheut is de jonge uitloper van de bamboe plant. Bamboe is een stevig soort gras die in de Aziatische landen voor veel doeleinden gebruikt wordt.
Bagoong pasta
18 mei 2020

Bagoong is de zoute, gefermenteerde garnalen of vis paste die vaak wordt gebruikt as een smaakmaker in Filipijnse gerechten.
De Aziatische aubergine
18 mei 2020

De Aziatische aubergine laat zich makkelijk onderscheiden door zijn violet kleur en zijn lange slanke uiterlijk.
Annato zaadjes
18 mei 2020

Annato zaadjes ook wel Atsuente genoemd in de Filipijnen worden gebruikt als natuurlijk kleurmiddel voor gerechten.
Pancit Canton
17 mei 2020

Instant Pancit Canton is de afgelopen tijd niet weg te slaan uit de lijst bestverkochte producten op Toko 4 All. Laten we maar even een duik nemen in de wereld van pancit canton.
Pre-Order Producten informatie
17 mei 2020

Heel vaak krijgen wij vragen van klanten over bepaalde benamingen op onze site. Één van deze vragen is onder anderen wat wij bedoelen met Pre-Order producten.
Belangrijke informatie Corona Crisis
27 mrt. 2020
Recept: Pancit Palabok
6 dec. 2019

Pancit Palabok is een typisch Filipijnse gerecht dat bijna elk moment van de dag gegeten kan worden, zoals rijst.
De saus is rijkelijk op smaak gebracht met garnalen, gekleurd met de diep oranje tint van achuete (annatto), overgoten met gebakken tahoe blokjes (tofu), garnalen vlees, Tinapa (gerookte) vlokken, chicharon (varkensknabbelspek) en tenslotte bekroond met hardgekookte plakjes ei en gehakte groene uien.
Dit gerecht is in het bijzonder geschikt voor de kerst, deze extra-speciale noedels verdient een ereplaats in de Filipijnse keuken en is zeer geliefd bij de meeste familie reünie feesten.