Waarom verzendkosten?
2 jan. 2021
Verzend tarieven gewijzigd per 2 Januari 2021
2 jan. 2021
Varkens net
18 mei 2020
Cassave
18 mei 2020

Cassave is een eetbare wortelknol met een donker bruine ruw vel en wit vlees. Het basis product voor tapioca meel
Gezouten zwarte bonen
18 mei 2020

Gezouten zwarte bonen zijn gefermenteerde sojabonen. Lekker als ingrediënt in diverse schotels.
Bitter melon
18 mei 2020

Bitter melon, ook Sopropo of Ampalaya genoemd is familie van de bij ons bekende komkommer, alleen dan wel bitterder dan komkommer.
Taugé
18 mei 2020

Taugé, is de ontkiemde groene mungboon die bij iedereen wel bekend is. De kiemen kunnen rauw den wel verhit gegeten worden.
Bananen Bloesem
18 mei 2020

De bananen bloesem is de bloem van de bananenplant en komt oorspronkelijk uit het Andes gebergte van Colombia. De bananenbloem is een grote, donkere paars-rode bloem die onderaan een tros bananen groeit.
Bamboe Scheuten
18 mei 2020

De bamboe scheut is de jonge uitloper van de bamboe plant. Bamboe is een stevig soort gras die in de Aziatische landen voor veel doeleinden gebruikt wordt.
Bagoong pasta
18 mei 2020

Bagoong is de zoute, gefermenteerde garnalen of vis paste die vaak wordt gebruikt as een smaakmaker in Filipijnse gerechten.
De Aziatische aubergine
18 mei 2020

De Aziatische aubergine laat zich makkelijk onderscheiden door zijn violet kleur en zijn lange slanke uiterlijk.
Annato zaadjes
18 mei 2020

Annato zaadjes ook wel Atsuente genoemd in de Filipijnen worden gebruikt als natuurlijk kleurmiddel voor gerechten.
Pancit Canton
17 mei 2020

Instant Pancit Canton is de afgelopen tijd niet weg te slaan uit de lijst bestverkochte producten op Toko 4 All. Laten we maar even een duik nemen in de wereld van pancit canton.
Pre-Order Producten informatie
17 mei 2020

Heel vaak krijgen wij vragen van klanten over bepaalde benamingen op onze site. Één van deze vragen is onder anderen wat wij bedoelen met Pre-Order producten.
Belangrijke informatie Corona Crisis
27 mrt. 2020
Recept: Pancit Palabok
6 dec. 2019

Pancit Palabok is een typisch Filipijnse gerecht dat bijna elk moment van de dag gegeten kan worden, zoals rijst.
De saus is rijkelijk op smaak gebracht met garnalen, gekleurd met de diep oranje tint van achuete (annatto), overgoten met gebakken tahoe blokjes (tofu), garnalen vlees, Tinapa (gerookte) vlokken, chicharon (varkensknabbelspek) en tenslotte bekroond met hardgekookte plakjes ei en gehakte groene uien.
Dit gerecht is in het bijzonder geschikt voor de kerst, deze extra-speciale noedels verdient een ereplaats in de Filipijnse keuken en is zeer geliefd bij de meeste familie reünie feesten.
Recept: Caldereta
19 mei 2019

Een van de favoriete Filipijnse gerechten is de Kaldereta of Caldereta. Het is een hartige vleesgerecht die kan bestaan uit chevon (geitenvlees), rundvlees of varkensvlees gecombineerd met aardappelen, wortelen, tomatensaus, en lever of lever plakken. Dit is een populair gerecht die geserveerd wordt tijdens speciale gelegenheden.
De culinaire keuken van de Filipijnen deel 2
17 mei 2019

Regional gerechten en hun identiteit
Zoals al eerder verteld in mijn vorige artikel is de Filipijnen opgedeeld in verschillende regio’s met ieder zijn eigen identiteit. De inwoners van de regio’s zijn allemaal trost op hun eigen identiteit en willen deze dan ook van generatie op generatie laten overgaan. De Filipijnse keuken wordt heel erg beïnvloed per regio door de beschikbare grondstoffen. Zo is er op de ruim 7000 eilanden wel in elke regio een eigen benadering te vinden van een receptuur.
De culinaire keuken van de Filipijnen deel 1
17 mei 2019

De Filipijnse keuken
De Filipijnse keuken is door de eeuwen heen beïnvloed door de verschillen kolonies die invloed hebben gehad op de Filipijnse cultuur en geschiedenis...