Dahon Ng Sili

24 jul. 2021

Toko 4 All - Dahon Ng Sili

Dahon Ng Sili zijn de blaadjes van de pepertjes, deze worden in diverse gerechten in de Filipijnse keuken gebruikt

Pepers

17 jul. 2021

Toko 4 All - Pepers

Pepers zijn er in vele soorten en maten. Zo kent men in de Filipijnen de bekende Siling Labuyo (bird's eyes chillies), of de gewone lange rode of groene pepers die bekend zijn onder de naam Siling Mahaba.

Chicharon

16 jul. 2021

Toko 4 All - Chicharon

Chicharon Knabbel Spek is een heerlijk snack voor tussendoor of in combinatie met een rijsttafel

Chayote

16 jul. 2021

Toko 4 All - Chayote

Chayote is een ovaal licht groene vrucht die over het algemeen als groente gegeten wordt.

Varkens net

18 mei 2020

Toko 4 All - Varkens net

Varkens net is het vlies dat om de ingewanden van het varken zit.

Cassave

18 mei 2020

Toko 4 All - Cassave

Cassave is een eetbare wortelknol met een donker bruine ruw vel en wit vlees. Het basis product voor tapioca meel

Gezouten zwarte bonen

18 mei 2020

Toko 4 All - Gezouten zwarte bonen

Gezouten zwarte bonen zijn gefermenteerde sojabonen. Lekker als ingrediënt in diverse schotels.

Bitter melon

18 mei 2020

Toko 4 All - Bitter melon

Bitter melon, ook Sopropo of Ampalaya genoemd is familie van de bij ons bekende komkommer, alleen dan wel bitterder dan komkommer.

Taugé

18 mei 2020

Toko 4 All - Taugé

Taugé, is de ontkiemde groene mungboon die bij iedereen wel bekend is.  De kiemen kunnen rauw den wel verhit gegeten worden.

Bananen Bloesem

18 mei 2020

Toko 4 All - Bananen Bloesem

De bananen bloesem is de bloem van de bananenplant en komt oorspronkelijk uit het Andes gebergte van Colombia. De bananenbloem is een grote, donkere paars-rode bloem die onderaan een tros bananen groeit.

Bamboe Scheuten

18 mei 2020

Toko 4 All - Bamboe Scheuten

De bamboe scheut is de jonge uitloper van de bamboe plant. Bamboe is een stevig soort gras die in de Aziatische landen voor veel doeleinden gebruikt wordt.

Bagoong pasta

18 mei 2020

Toko 4 All - Bagoong pasta

Bagoong is de zoute, gefermenteerde garnalen of vis paste die vaak wordt gebruikt as een smaakmaker in Filipijnse gerechten.

De Aziatische aubergine

18 mei 2020

Toko 4 All - De Aziatische aubergine

De Aziatische aubergine laat zich makkelijk onderscheiden door zijn violet kleur en zijn lange slanke uiterlijk.

Annato zaadjes

18 mei 2020

Toko 4 All - Annato zaadjes

Annato zaadjes ook wel Atsuente genoemd in de Filipijnen worden gebruikt als natuurlijk kleurmiddel voor gerechten.