Pre-Order Producten informatie

17 mei 2020

Pre-Order Producten

De meeste van onze pre-order producten zijn vruchten of groenten die bederfelijk zijn en kort houdbaar. Wij kunnen in de meeste gevallen bijna aan alle groente en fruit komen, maar wij kunnen dit niet op voorraad hebben aangezien wij geen winkel zijn waar u zomaar even binnen kunt lopen. Op deze informatie pagina zullen wij de producten gaan plaatsen die te bestellen zijn. Mocht u iets nodig hebben wat er niet bij staat neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina op onze website, wij kunnen ongetwijfeld aan uw wensen voldoen

Levertijd

U kunt het pre-order product bestellen via de contact pagina of per email order@toko4all.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen wanneer deze leverbaar is en wat de verwachte prijs en levertijd zal zijn. Indien u akkoord gaat dan ronden wij de bestelling op de site verder zelf af en ontvangt u een mail met de bestelling en een email met een betaal verzoek. Wij kunnen de pre-order alleen bestellen indien deze van te voren zijn betaald.

Verzending

Aangezien pre-order producten vaak bederfelijk zijn kunnen wij deze per post versturen maar is het altijd voor eigen risico van de klant. Zorg er dan ook voor dat u een verzendmethode kiest die afgestemd is op uw aanwezigheid of beschikbaarheid. Indien het pakket niet afgeleverd kan worden door PostNL om dat er niemand is, dan kan het zijn dat men de volgende dag pas weer terug komt. Dit komt de versheid natuurlijk niet ten goede.

Kwaliteit

Pre-order producten worden speciaal voor u besteld. Wij kunnen vaak aan de buitenkant niet zien of een product wel of niet goed is. De producten worden u toegestuurd maar mocht een product echter niet naar wens zijn dan kunnen wij helaas geen vergoeding geven voor dit product. Deze artikelen zijn dus altijd voor eigen risico van de klant.

Uw gegevens

Wij verzoeken u om in de aanvraag op de contact pagina duidelijk de volgende gegevens te vermelden:

Land:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mailadres: