Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Shinshu Shiro Miso Pasta 500 gr
Shinshu Shiro Miso Pasta 500 gr

Shinshu Shiro Miso Pasta 500 gr

€3,50
Incl. btw

Shinshu Shiro Miso Pasta van Honzukuri is een lichte gefermenteerde pasta gemaakt van soja bonen. De pasta kan als smaakmaker gebruikt worden en eventueel rauw in dressings en sauzen verwerkt worden

Niet op voorraad (Levertijd:Neem contact met ons op)

Shinshu Shiro Miso Pasta

Deze Pasta is een gefermenteerde sojabonen pasta die gebruikt kan worden als smaakmaken in diverse salades, sauzen maar natuurlijk ook om een heerlijke Miso soep te maken aangevuld met Dashi (Japanse vis/algenextract), zeewierblad en tofu. Deze pasta is mild van smaak en bevat 100% natuurlijk ingrediënten. Miso onstaat door het laten fermenteren van soja pasta in combinatie met rijst, het fermentatie proces ontstaat door dat men er een specifieke schimmel Koji-Kin aan toe voegt. De pasta rauw te gebruiken maar is ook lekker om in warme gerechten te verwerken. Laat alleen de pasta niet te lang meekoken aangezien anders de smaak verloren gaat. De structuur van deze miso is smeuïg, glad en lijkt door zijn gele/bruine kleur een beetje op pindakaas. De smaak is best wel zout dus pas op met het toevoegen van de past en proef het gerecht regelmatig. Na opening gekoeld beperkt houdbaar

Bereidingswijze:

  • Voeg ingrediënten voor de voorraad toe (niboshi, konu, katuobushi) en breng aan de kook
  • Voeg andere ingrediënten toe en laat het weer aan de kook komen
  • Voeg ongeveer 55 gram miso (voor drie personen) toe, breng aan de kook en zet het vuur uit

 

Ingrediënten:

Sojabonen, rijst, zout, rijstmout

 

Ook bekend als: Shinshu Shiro Miso Paste
Land van herkomst: Japan
Merk: Honzukuri
Code: 8710853065010
Inhoud: 500 gr

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »