Mijn Account     Winkelwagen     Afrekenen
  • nl
  • en
Toko 4 All Logo
Klaar met winkelen?
0 items - 0,00
Gratis levering bij bestellingen boven de €75,-
(tot 25 kilo, alleen Nederland)

Product Categorieën

Inspiratie nodig?

Voor inspirerende recepten en andere leuke extra's ga je naar de Inspiratie pagina!

Ga naar Inspiratie →


Over ons

Toko 4 All: Wie zijn wij?

Toko 4 AllToko 4 All is een online toko dan wel webshop voor toko producten. Onze toko is opgericht in 2011. Inmiddels bestaan wij al heel wat jaartjes en hebben wij een groot assortiment te bieden met producten afkomstig uit landen over de hele wereld. Maar onze naam zegt het al: wij hebben vooral Oosterse producten en met namen Filipijnse producten. Wij worden door velen dan ook gezien als de grootste Filipijnse Toko van Nederland.

Wat verkoopt onze online toko?

Onze producten zijn verdeeld over meer dan 20 categorieën. Naast lekker eten en drinken, heeft onze toko ook bakproducten en een drogisterij. Daarnaast hebben we een non-food afdeling en hebben wij ook bijzondere producten en leuke extra’s in huis. Houdt u van sushi? Naast sushi producten hebben wij ook Japans servies en andere leuke typische Japanse artikelen. Houdt u van rijst? Basmati rijst, Jasmijn rijst, Pandanrijst, Kleefrijst, wij hebben het allemaal. Om u helemaal te voorzien hebben wij ook rijstkokers. Aan deze voorbeelden merkt u het al: bij Toko 4 All wordt in al uw behoeften voorzien. Bovendien bieden wij producten uit meer dan 20 verschillende landen. Houdt u wel van proeven? Haal via onze toko een culinair avontuur in huis. Filipijnse keuken, Indonesische keuken, Japanse keuken, Surinaamse keuken… Maar ook producten uit Engeland, Canada, Amerika, Turkije en meer. Kijk lekker even rond en laat u verrassen door de grote diversiteit aan producten op onze online toko. Bezoek vooral ook onze informatie pagina, hier staat veel informatie over diverse producten, betaal methodes en alle mogelijkheden om de producten bij u thuis af te leveren. Veel winkelplezier!

Waar is Toko 4 All?

Toko 4 All is een online webshop. Ons kantoor is gevestigd te Wateringen (Linnewever 40, 2292 JH Wateringen). Wilt u bij ons langs komen? Maak dan altijd eerst een afspraak. Voor contactgegevens kunt u terecht op de contactpagina.

Vind ons ook op sociale media!

Toko 4 All Twitter Toko 4 All FacebookPrivacy Voorkeuren

Web statistics

We gebruiken de webanalysetool Google Analytics om statistieken over onze bezoekers te verzamelen. Dit helpt ons begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken en hoe we deze kunnen verbeteren. We verzamelen alleen geanonimiseerde gegevens. Hierdoor bent u anoniem en mogen wij statistieken verzamelen zonder expliciete toestemming.

statistics

Chatservice

Wij chatten graag met klanten om ze snel te helpen. Onze chatapplicatie plaatst wel cookies om u te herkennen als u vaker komt en verzamelt een beetje statistiek. Als u dat niet erg vindt, zet u hier onze chatapplicatie aan.

chat

Advertisements

Advertenties. Niemand houdt ervan. Maar wij zijn blij als u ons af en toe ziet staan op andere websites. Mogen wij u een advertentie laten zien na uw bezoek? Die vertonen wij op Facebook, Google of websites met advertentieruimte.

advertising

0