Mijn Account     Winkelwagen     Afrekenen
  • nl
  • en
Toko 4 All Logo
Klaar met winkelen?
0 items - 0,00
Gratis levering bij bestellingen boven de €75,-
(tot 25 kilo, alleen Nederland)

Product Categorieën

Inspiratie nodig?

Voor inspirerende recepten en andere leuke extra's ga je naar de Inspiratie pagina!

Ga naar Inspiratie →


Over ons

Toko 4 All: Wie zijn wij?

Toko 4 AllToko 4 All is een online webshop voor toko producten. Onze toko is opgericht in 2011. Hoewel wij dus nog een jonge webwinkel zijn, hebben wij een groot assortiment te bieden met producten afkomstig uit landen over de hele wereld. Maar onze naam zegt het al: wij hebben vooral Oosterse producten.

Wat verkoopt onze online toko?

Onze producten zijn verdeeld over meer dan 20 categorieën. Naast lekker eten en drinken, heeft onze toko ook bakproducten en een drogisterij. Daarnaast hebben we een non-food afdeling en hebben wij ook bijzondere producten en leuke extra’s in huis. Houdt u van sushi? Naast sushi producten hebben wij ook Japans servies en andere leuke typische Japanse artikelen. Houdt u van rijst? Basmati rijst, Jasmijn rijst, Pandanrijst, Kleefrijst, wij hebben het allemaal. Om u helemaal te voorzien hebben wij ook rijstkokers. Aan deze voorbeelden merkt u het al: bij Toko 4 All wordt in al uw behoeften voorzien. Bovendien bieden wij producten uit meer dan 20 verschillende landen. Houdt u wel van proeven? Haal via onze toko een culinair avontuur in huis. Filipijnse keuken, Indonesische keuken, Japanse keuken, Surinaamse keuken… Maar ook producten uit Engeland, Canada, Amerika, Turkije en meer. Kijk lekker even rond en laat u verrassen door de grote diversiteit aan producten op onze online toko. Veel winkelplezier!

Waar is Toko 4 All?

Toko 4 All is een webshop. Ons kantoor is gevestigd te Wateringen (Linnewever 40, 2292 JH Wateringen). Wilt u bij ons langs komen? Maak dan altijd eerst een afspraak. Voor contactgegevens kunt u terecht op de contactpagina.

Vind ons ook op sociale media!

Toko 4 All Twitter Toko 4 All Facebook