
Lapis Surabaya Bolu Gulung 400 gr
€3,10
Incl. btw
Lapis Surabaya & Bolu Gulung is een Indonesische cake die doet denken aan een Zwitserse rol cake.
Niet op voorraad
(Levertijd:Neem contact met ons op)
Lapis Surabaya Bolu Gulung
Lapis Surabaya is één van de vele mixen van Pondan. Pondan brengt de Indonesische keuken bij uw thuis met tal van verschillende desserts.
Benodigdheden
- 12 eieren ( 8 hele eieren, 4 eierdooiers)
- 150 gr. margarine
- 100 gr. boter
Bereidingswijze
- Klop de margarine en de boter ca 15 minuten tot een lichte romige massa.
- Oven voorverwarmen op 200 °C
- Klop de eieren ca. 2 minuten met een mixer op de hoogste snelheid.
- Voeg de Pondan Lapis Surabaya Cakepoeder toe en klop ze 6-7 minuten tot het mengsel dik en wit is.
- Voeg de botermassa toe en roer het geheel goed door.
- Verdeel het beslag in drieën. Voeg de chocopasta in één deel toe en roer het goed door.
- Doe ieder deel in een met bakpapier bedekte bakvorm van 22x22 cm. Bak alle die in de oven voor ca. 20 minuten.
- Laat even afkoelen en neem de bovenste laag af zodat de boter créme of jam goed erop kan plakken. Bestrijk de bovenkant van 2 koeken met créme of jam.
- Stapel de lagen op elkaar. Klaar om te serveren.
Ingrediënten:
Bloem, suiker, magere melkpoeder, maismeel, bakpoeder E500, E452i, emulgators E471, E472b, E477, Vanilla essence, chocolade pasta
Ook bekend als: Lapis Surabaya Bolu Gulung
Land van herkomst: Indonesië
Merk: Pondan
Code: 8992786100086
Inhoud: 400 gr.