Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Dit is een pre-order product en kan alleen in ons magazijn afgehaald worden
Bami Goreng met Rendang en Sambal Goreng Boontjes 450 gr
Bami Goreng met Rendang en Sambal Goreng Boontjes 450 gr

Bami Goreng met Rendang en Sambal Goreng Boontjes 450 gr

€8,50
Incl. btw

Bami Goreng is een populair gerecht uit de Indonesische keuken. Het wordt gemaakt van gebakken noedels, meestal eiernoedels of rijstnoedels, met verschillende groenten en vlees of vis.

Op voorraad (1) (Levertijd:3-5)
-
+

Bami Goreng met Rendang en Sambal Goreng Boontjes

Bami Goreng met Rendang en Sambal Goreng Boontjes is een heerlijke combinatie van smaken uit de Indonesische keuken. Bami Goreng is een gerecht van gebakken noedels, vaak eiernoedels of rijstnoedels, met verschillende groenten en vlees of vis. Rendang is een traditioneel gerecht uit de Minangkabau-cultuur van Indonesië en bestaat uit gestoofd rundvlees in een rijke en pittige kokossaus.

De Sambal Goreng Boontjes zijn gekruide sperzieboontjes die gebakken worden met trassi, ui, knoflook, rode peper en laurierblad. Dit bijgerecht past perfect bij de gebakken bami en het hartige rundvlees van de rendang. De combinatie van de zachte noedels, de pittige boontjes en de rijke, kruidige saus van de rendang zorgen voor een smaakexplosie in de mond.

De bereiding van Rendang kan enkele uren duren omdat het rundvlees langzaam moet stoven in de saus om zo de heerlijke smaken en aroma's te ontwikkelen. Het resultaat is echter de moeite waard omdat het vlees heerlijk mals wordt en de kokossaus tot in de vezels van het vlees doordringt.

Bami Goreng met Rendang en Sambal Goreng Boontjes is een populair gerecht in de Indonesische keuken en wordt ook in andere delen van de wereld gewaardeerd vanwege de intense smaakcombinaties en de hartige en pittige smaken. Het is een gerecht dat perfect is voor een gezellige avond thuis of bij een feestelijke gelegenheid.

Bereidingswijze:

Bereidingsadvies na ontdooien:

  • Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt.
  • Steamer: Prik één gaatje in de folie en verhit het product gedurende 50 minuten bij 100°C.
  • Oven: Prik één gaatje in de folie en verhit het product in een voorverwarmde oven gedurende 45 minuten op maximaal 150°C.

 

Ingrediënten:

Water, 16% sperziebonen, durumGRIESmeel, 9% rundvlees, gedroogde kokosnoot, ui, prei, rode peper, zonnebloemolie, ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202) , MELK), suiker, paprika, zout, specerijen, tomaten, knoflookpoeder, TARWE, zuurteregelaar (E260), conserveermiddel (E211), GARNALENpoeder, citroenblad, palmolie

 

Ook bekend als: Bami Goreng with Rendang and Sambal Goreng Beans
Land van herkomst: Europe
Merk: Warung
Code: 8718885965438
Inhoud: 450 gr

  • Dit is een pre-order product en kan alleen in ons magazijn afgehaald worden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »