Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Gulaman Mango Jelly Powder Mix 25 gr
Gulaman Mango Jelly Powder Mix 25 gr

Gulaman Mango Jelly Powder Mix 25 gr

€0,95
Incl. btw

Gulaman Mango Jelly Powder Mix van Mr. Hat is een kant en klare mango gelei poeder. Makkelijk om aan te maken en heerlijk met fruit.

Op voorraad (37) (Levertijd:1 - 3 dagen)
-
+

Gulaman Mango Jelly Powder Mix

Gulaman is een zeer bekend product uit de Filipijnse keuken. Gulaman is een product die meestal verwijst naar gedroogd zeewier waar men gelei of flan van maakt. Het gedroogde zeewier is ook wel bekend onder de naam Agar-Agar en is ook verkrijgbaar als droog product in ons assortiment in een witten en groene variant. De gelei wordt vaak gebruikt voor desserts zoals de buko pandan, agar flan, halo-halo en andere gevarieerde vruchten desserts uit de Filipijnse keuken. Deze verpakking bestaat uit een poedervorm die kant en klaar is met verschillende aroma's en zoetstoffen.

Verschil tussen Gelatine en Gulaman

In de aziatische keuken worden de termen gelatine en Gulaman nogal eens door elkaar gehaald maar er zijn wel degelijk verschillen. Zo wordt gelatine gewonnen van botten en bevat hierdoor veel proteïne. De Gulaman is een plantaardig bindmiddel en zodoende ook geschikt voor vegetariërs. Daarnaast lost gelatine op in warm water, terwijl men voor gulaman echt kokend water moet gebruiken.

Bereidingswijze:

  •  Bereid 1,5 liter water (niet warm of heet) in een pan (hoe minder water hoe steviger de gelei)
  • Strooi geleidelijk een zakje van Mr. Gulaman in water en roer tot het opgelost is
  • Verwarm onder voortdurend roeren en wacht tot het kookt (voeg suiker en melk toe om te zoeten)
  • Giet het mengsel langzaam in de vorm en laat het afkoelen

 

Ingrediënten:

Zeewier poeder, geraffineerde suiker, kunstmatige mangosmaak, kleurstof E101, E110

 

Ook bekend als:  Gulaman mango
Land van herkomst: Filipijnen
Merk: Mr. Hat
Code: 4806525660622
Inhoud: 25 gr

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »