Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Kruidenpasta voor gebakken rijst kantonese stijl 50 gr BB 21-04-2024
Kruidenpasta voor gebakken rijst kantonese stijl 50 gr BB 21-04-2024

Kruidenpasta voor gebakken rijst kantonese stijl 50 gr BB 21-04-2024

€1,25 €1,50
Incl. btw

Kruidenpasta voor gebakken rijst kantonese stijl is een kruidenpasta om de zogenoemde kantonese gebakken rijst te maken.

Op voorraad (11) (Levertijd:1 - 3 dagen)
-
+

Kruidenpasta voor gebakken rijst kantonese stijl

Kantonese gebakken rijst staat ook wel bekend onder de naam Yangzhou Fries Rice. Het verschil tussen deze gebakken rijst en de bij ons bekende gebakken rijst is dat de Yangzhou rijst bestaat uit niet alleen maar eiwit rijk ingredient zoals bijvoorbeeld kip of garnalen meet een varietie aan deze ingredienten waardoor je een zeer breed gerecht krijgt met verschillende gecombineerde smaken. Deze rijst schotel wordt meestal traditioneel gemaakt met rijst wat al een dag oud is zodat deze niet zo kleeft bij het bakken. Dit in combinatie met varkensvlees, zeevruchten, kip en diverse groente zoals bijvoorbeeld. wortelen, erwten, mais, bamboescheuten, maken dit tot een smakelijk gerecht. Deze kant en klare kruiden pasta bevat een speciale mix van knoflook, sjalotten, sojasaus en specerijen en verleent de rijst een mooie gouden kleur en een kruidige smaak.

Benodigdheden:

  • 1 pakje kruidenpasta voor gebakken rijst kantonese stijl
  • 2-3 el plantaardige olie
  • 1 grote ui in dunne plakjes gesneden
  • 100 gram garnalen, ham of spek
  • 650 gram gekookte rijst
  • 2 geklopte eieren
  • 100 gram gemengde diepvries groente
  • gesneden lente-uitjes
  • rode chilipepers als garnering

Bereidingswijze:

  1. Verhit de olie in een wok/grote pan met antiaanbaklaag bij matige temperatuur.
  2. Voeg de uienstukjes, de garnalen, ham of spek toe
  3. Roerbak het geheel 3 minuten. Voeg de rijst en de kruidenpasta toe en roerbak het geheel 2 minuten
  4. Schuif alles aan 1 kant van de wok/pan. Bak aan de andere kant de eieren gedurende 1 minuut en roer deze onder het rijstmengsel
  5. Voeg de groente toe en roerbak het geheel nog circa 2 minuten tot alles gaar is.
  6. Garneren en serveren

 

Ingrediënten:

Sjalotjes, sojaolie, sojasaus (water, sojabonen, tarwemeel, suiker, zout), tomatenpasta, zout, lente-uitjes, knoflook, uien, donkere sojasaus (suiker, zout, water, sojabonen, tarwemeel), peper

 

Ook bekend als: Spice paste for cantonese Stir-Fried Rice, Yangzhou Fried Rice
Land van herkomst: Thailand
Merk: Asian Home Gourmet
Code: 8886390203069
Inhoud: 50 gr (1.75 Oz)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »