
Laing in kokos creme Spicy 220 gr
Laing in kokos creme Spicy is een kant en klaar gerecht gemaakt van taro bladeren, garnalen en kokosmelk
Laing in kokos creme Spicy
Laing is een typisch Filipijns gerecht met als hoofd ingrediënt de taro bladeren. Naast de taro bladeren verwerkt men er ook vlees of zeevruchten zoals garnalen in. De combinatie met kokosmelk, knoflook, sjalotjes en gember en de beroemde labuyo peper maken het tot een traditioneel gerecht. Laing kan met witte rijst of stukjes brood gegeten worden maar wordt ook vaak gezien uit bijgerecht bij vlees. Zoals met veel Filipijnse gerechten is de samenstelling van het gerecht echter per regio verschillend
Ingrediënten:
Tarobladeren, kokosmelk, ui, knoflook, gember, plantaardige olie (olijf), chili, citroengras, zout, peper
Ook bekend als: ginataang laing, pinangat na laing en pinangat na gabi
Land van herkomst: Filipijnen
Merk: Aling Alyssa
Code: AA009
Inhoud: 220 gr.
- In uw winkelmandje zitten producten die van glas zijn gemaakt, wees u er alstublieft bewust van dat dit op eigen risico is.