Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Miso Pasta Rood 400 gr
Miso Pasta Rood 400 gr

Miso Pasta Rood 400 gr

€2,50
Incl. btw

Miso Pasta rood van Hikaro Miso is een gefermenteerde pasta gemaakt van soja bonen. De pasta kan als smaakmaker gebruikt worden en eventueel rauw in dressings en sauzen verwerkt worden

Niet op voorraad (Levertijd:Neem contact met ons op)

Miso Pasta Rood

Deze Pasta is een witte gefermenteerde sojabonen pasta die gebruikt kan worden als smaakmaken in diverse salades, sauzen maar natuurlijk ook om een heerlijke Miso soep te maken aangevuld met Dashi (Japanse vis/algenextract), zeewierblad en tofu. Deze pasta is mild van smaak en bevat 100% natuurlijk ingrediënten. Rode Miso onstaat door het laten fermenteren van soja pasta in combinatie met rijst, het fermentatie proces ontstaat door dat men er een specifieke schimmel Koji-Kin aan toe voegt. De pasta rauw te gebruiken maar is ook lekker om in warme gerechten te verwerken. Laat alleen de pasta niet te lang meekoken aangezien anders de smaak verloren gaat. De structuur van deze miso is smeuïg, glad en lijkt door zijn gele/bruine kleur een beetje op pindakaas. De smaak is best wel zout dus pas op met het toevoegen van de past en proef het gerecht regelmatig. Na opening gekoeld beperkt houdbaar

Ingrediënten:

Water, sojabonen 30%, rijst, zout, alcohol

 

Ook bekend als: Miso Red Paste
Land van herkomst: Japan
Merk: Hikari Miso
Code: 4902663007531
Inhoud: 400 gr

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »