Snel kokende Bihon Noedels 227 gr
Snel kokende Bihon Noedels van hobe zijn zeer fijne noedels gemaakt van maiszetmeel. Lekker om het traditionele guisado gerecht te maken
Snel kokende Bihon Noedels
Deze bihon noedels zijn vergelijkbaar met glasnoedels alleen zijn deze noedels van maiszetmeel gemaakt. Dit verklaart ook gelijk de goudkleurige kleur van de noedels en waarom ze ook wel Golden Bihon noedels worden genoemd. Deze noedels worden gebruikt voor wok gerechten met als bekendste wel de Filipijnse Pancit-Bihon. De fijne noedels nemen de smaak perfect en gemakkelijk op.
Hoe te bereiden:
Benodigdheden:
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 1 eetlepel olie
- 350 gr gepelde garnalen
- 1 pakje Pansit Bihon mix
- 500 ml water
- 300 gr gemende groenten
- 227 gr Pansit Bihon Noedel
Bereidingswijze:
- Teentje knoflook, ui in de olie aan fruiten
- De garnalen toevoegen en mee bakken
- De inhoud van het pakje oplossen Pancit Bihon Mix in water en aan de kook brengen
- Bihon saus samen voegen met de groente en deze 2 minuten koken.
- De rauwe bihon bij alle ingrediënten doen en zachtjes koken tot deze gaar is.
- Indien nodig water toevoegen
Ingrediënten:
Maiszetmeel, water, stabilisator E452
Ook bekend als: Cornstarch noodles, maisnudeln, maïs-mi, nouilles de maïs, pansit
Land van herkomst: Filipijnen
Merk: Hobe
Code: 4800528456299
Inhoud: 227 gr (8 Oz)