Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Gezouten zwarte bonen

Gezouten zwarte bonen

Gezouten zwarte bonen zijn gefermenteerde sojabonen. Lekker als ingrediënt in diverse schotels.

Gezouten Zwarte Bonen

Deze bonen zijn gezouten en worden laten gefermenteerd. Door dit proces worden de zwarte soja bonen zacht maar wel iets droger.

De smaak is sterker en kruidiger en natuurlijk zouter. Voor gebruik worden de zwarte bonen eerst afgespoeld onder stromend water. Daarna kun je het verwerken zoals je zelf wilt, gehakt of fijn gemalen in een vijzel. Wees voorzichtig met het gebruik, de zoute smaak kan juist gaan overheersen in een gerecht.

Fermenteren

Fermentatie is een bewerking waarbij micro organismen (bacteriën, schimmels, gisten) worden toegevoegd. Is om het product een andere smaak te geven. De groei van deze organismen zorgen er voor dat koolhydraten en eiwitten afgebroken worden en de smaak, geur, houdbaarheid en het uiterlijk van het product zal veranderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »